Πρόσκληση

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Έχουμε την τιμή και την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσουμε, στο Διεθνές Συνέδριο και την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος (UECBV1) και της Επιτροπής Νέων Ευρωπαίων Στελεχών του Κρέατος (YEMCo2), που διοργανώνονται από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ), στην Αθήνα, το διάστημα 7 με 9 Νοεμβρίου 2019.

Το Διεθνές Συνέδριο έχει ως κεντρικό θέμα τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο κλάδος στο μέλλον, με έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού με την ανάδειξη ικανών στελεχών, την εισαγωγή νέων τεχνολογιών για την αντιμετώπιση της έλλειψης εξειδικευμένων εργαζόμενων και την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων στην περιοχή των Βαλκανίων, της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και της Εγγύς Ανατολής.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση είναι το σημαντικότερο γεγονός του έτους για την UECBV, δίνοντας στα μέλη και τους φίλους της την ευκαιρία, να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τον τομέα του κρέατος, να επιχειρήσουν συγκρίσεις και παραλληλισμούς σε σχέση με άλλους τομείς, να παρουσιάσουν καινοτόμες προτάσεις και να καταλήξουν σε έναν ρεαλιστικό αναπτυξιακό σχεδιασμό για το μέλλον του κλάδου.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης, ότι με την ευκαιρία του Συνεδρίου θα συναντήσουμε συναδέλφους και παλιούς φίλους από όλες τις χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνον, θα εμπεδώσουμε νέες φιλίες και συνεργασίες και θα πραγματοποιήσουμε επαγγελματικές συναντήσεις και συμφωνίες.

Η Αθήνα, ως πόλη φιλοξενίας των εκδηλώσεων, και ο συνεδριακός χώρος, θα μας προσφέρουν ένα μοναδικό περιβάλλον εργασίας. Οι αρχές Νοεμβρίου είναι μια εξαιρετική εποχή για να επισκεφθείτε την Ελλάδα και την Αθήνα, καθώς ο καιρός παραμένει πολύ ευχάριστος ενώ το κύριο τουριστικό κύμα έχει υποχωρήσει. Τα χρώματα στον νότο της Ευρώπης είναι ακόμη ζωηρά και η φύση εμπνέει. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να λάβετε μέρος στις επαγγελματικές εκδηλώσεις και συναντήσεις και ταυτόχρονα να απολαύστε την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία και κουλτούρα.

Αναμένω να σας καλωσορίσω όλους στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2019.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ελευθέριος Γίτσας
Πρόεδρος της ΕΔΟΚ