Διαμονή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL (Χώρος Διεξαγωγής Συνεδρίου)

Το ξενοδοχείο Divani Caravel, μέλος των Leading Hotels of the World, χάρη στην προνομιακή του θέση στην καρδιά της Αθήνας, γίνεται η ιδανική αφετηρία για τις επισκέψεις σας στα πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα αυτής της ιστορικής πόλης.

Το Divani Caravel προσφέρει άνετη διαμονή και πολυτελείς εγκαταστάσεις που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Στο ξενοδοχείο απολαμβάνετε δωμάτια με κομψή αισθητική και σουίτες με πολυτελή άνεση, εστιατόρια, lounge και μπαρ, κέντρο ευεξίας στον 9ο όροφο, εσωτερική/εξωτερική πισίνα με υπέροχη θέα στην πόλη, και έναν από τους μεγαλύτερους χώρους συνεδρίων και δεξιώσεων στην Αθήνα.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου, 2
161 21 Αθήνα
Τηλ.: +30 210 720 7000
Fax: +30 210 723 6683
E: info@divanicaravel.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

  • Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στις τιμές διαμονής, ειδικά για τους Συμμετέχοντες του Συνεδρίου, επιλέξτε τις ημερομηνίες άφιξης/αναχώρησης, τον αριθμό δωματίων, τα άτομα ανά δωμάτιο. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον ειδικό κωδικό κρατήσεων του Συνεδρίου UECBV2019, στο πεδίο Booking Code (βλ. σχέδιο του ακολουθεί).
  • Προχωρήστε τη διαδικασία, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Για την ενημέρωσή σας, ισχύουν τα παρακάτω:

Τίτλος/Κωδικός Διοργάνωσης: UECBV2019

Κόστη:      

Μονόκλινο δωμάτιο (Standard):    € 130.00

Δίκλινο δωμάτιο (Standard):  € 150.00

Οι τιμές περιλαμβάνουν Μπουφέ με πρωινό γεύμα Αμερικάνικου τύπου (American Buffet), Wi-Fi, ΦΠΑ και Δημοτικούς Φόρους.

Ο Φόρος Διαμονής, που ανέρχεται στα 4.00 € ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση, δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές και θα προστεθεί κατά την εξόφληση.

Σε περίπτωση αλλαγής του Φόρου, οι τιμές θα προσαρμοστούν αντίστοιχα δίχως προειδοποίηση.

Κωδικός Πρόσβασης Συμμετεχόντων: UECBV2019

Πολιτική Ακύρωσης:

Σε συνέχεια επιβεβαίωσης της κράτησης, απαιτείται η καταβολή του κόστους μίας διανυκτέρευσης υπό τη μορφή ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΜΗΣ προκαταβολής, ως εγγύηση για την κράτησή σας.

Η κράτηση μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τις 30/08/2019 χωρίς περαιτέρω πρόστιμο ακύρωσης. Από αυτό εξαιρείται η μη-επιστρέψιμη προκαταβολή του κόστους μίας διανυκτέρευσης.

Για ακυρώσεις από 31/08/2019 μέχρι 31/10/2019 τυχόν ακύρωση θα χρεώνεται με πρόστιμο ισότιμο με το κόστος δύο διανυκτερεύσεων.

Από την 01/11/2019 και μετά σε περίπτωση μη-εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, θα χρεώνεστε με το σύνολο του κόστους του διανυκτερεύσεων που έχετε επιλέξει στην αρχική σας κράτηση.